2019-01-07 06:05:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Beszélje ki problémáit

Napi horoszkóp január 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a Kos jegyében áll és kellemetlen kapcsolatban van a Merkúrra. Ez késleltetheti önt mindenben. A halogatás pedig alaposan próbára teheti a türelmét. Ha teheti ne vitatkozzon önnél fiatalabb emberekkel, főleg ne a felettesével.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ez az ön hivatását, valamint családi kapcsolatait kellemetlenül érintheti. A felettesei elvárják öntől, hogy többet dolgozzon, az otthoniak éppen az ellenkezőjét kívánják. Most nem fog sikerülni megtalálni a középutat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter és a Neptunusz kellemetlen fényszögben áll az Ikrek jegyével. Sajnos nem mondhatni, hogy ez jobbá teszi a napját. Az emberek, akik tegnap még a barátai voltak, ma akár az ellenségei is lehetnének... Készítse elő könyvelését, mert ellenőrzés várható.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Szaturnusz és a Plútó is szemben áll a Rák jegyével. Foglalkozzon a feszültségekkel! Ne akarjon kitérni előlük és ne próbálja figyelmen kívül hagyni őket, mert ez most nem vezet célra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója, a legjobb fényszöget veti az Oroszlán jegyére. Kapcsolatai, újak, vagy régiek, kölcsönösen gyümölcsözőek lesznek. Valaki beléphet az életébe, aki bizonyos szempontból a segítségére lesz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagy az ambíciója és önbizalma. Most kész rá, hogy keményen megdolgozzon a sikerért, és úgy érzi, csodákra képes. Ez így is lesz, ha nem becsüli túl képességeit! Ne hanyagoljon el más fontos életterületet sem.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha új feladattal akarják megbízni, bátran vállalja el, és ne legyen kishitű. Amit komolyan akar, az sikerülni is fog. Az egészséges életmódra ne sajnálja a kiadásokat, sokkal jobb így, mintha gyógyszerre adná ki a pénzt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha új feladattal akarják megbízni, bátran vállalja el, és ne legyen kishitű. Amit komolyan akar, az sikerülni is fog. Az egészséges életmódra ne sajnálja a kiadásokat, sokkal jobb így, mintha gyógyszerre adná ki a pénzt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kimagasló teljesítményekre képes, különösen olyan területeken, amelyek művészi érzéket vagy empátiát igényelnek. Megérzéseire hallgasson, mintsem a száraz logikára. Szerelmi téren valaki boldog meglepetést tartogat önnek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Komoly változások várhatók amelyek hatása alól ön sem vonhatja ki magát. Új kihívással kell szembenéznie. Ne futamodjon meg még akkor sem, ha kényelméről kell lemondania átmenetileg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön szereti a függetlenséget, és ma mindenképpen jobban érezné magát akkor, ha mindenki békében hagyná, egyáltalán nem lesz kedve nagy társasági életet élni. Beszélje ki problémáit a legjobb barátjával.


Halak: II. 19. - III. 20.

Alaptalan félelmek gyötörhetik, ennek oka főleg a hivatásban keresendő. Talán úgy érzi nem jó helyen van, talán munkahelyet szeretne váltani. Legyen biztos abban, hogy ez csak átmeneti dolog.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: